Mukana menossa

Mikään yhteistyöprojekti ei olisi yhteistyöprojekti ilman huikeita kumppaneita. Homemade Dynamiten takana seisoo ylpeä trio, jotka operoivat eri suunnilla olutalaa yhteisenä missionaan sen kehittäminen ja eteenpäin vieminen.

LAPPO

Turnauksen pääsponsorina toimii Lappo, se ainoa oikea juomatarviketukku. Lappo on jokaiselle juomanvalmistajalle lähes välttämätön, helppokäyttöinen ja edullinen apuvälinen. Juuri sellainen on myös Lappo verkkokauppa. Homemade Dynamitessa Lappo tarjoaa kaikille Kuun Maltain voittajalle paineen kestävän Frementasaurus-käymisastian (arvoltaan n. 200 euroa).

VIKING MALT

Mukana menossa on myös Viking Malt – Pohjoismaiden suurin maltaiden valmistaja, joka myy tuotteita maailmanlaajuisesti juoma- ja panimoteollisuudelle. Viking Malt lahjoittaa Homemade Dynamiteen panimomestarinsa Raimo Koljosen arvioimaan olutnäytteitä tuomaristossa.

BRUUVERI

Panimoravintola Bruuverin ravintolan takkakabinetin ikkunoista avautuu näkymä pieneen nurkkapanimoon. Panimon 240 litran keittokattiloissa syntyvät maukkaat käsityöoluet. Ravintolapanimossa oluen valmistaminen on käsityötä alusta loppuun saakka. Homemade Dynamiteen Bruuveri lahjoittaa tilat kilpailua varten sekä tietenkin jokaiselle Kuun Maltaisen voittajalle 50 euron lahjakortin Panimoravintolaan.