hedönist

Hedönist on kahden ainutlaatuisen panimoalan edelläkävijän lempilapsi.

Paradise City Beverage Companyn ja Saimaa Brewing Companyn rautaista ja pelkäämätöntä liittoa pyhittää yhteinen halu luoda uutta – rakentaen samalla vankkoja siltoja panimoalan kunnioitettavan historian ja tulevaisuuden villeimpien innovaatioiden välille.

Nämä humalantäyteisiä unelmiaan jahtaavat hengenheimolaiset eivät pelkää erottua joukosta. SBC ja PCBC ammentavat energiansa tarinankerronnasta, jotta tuoppisi voisi täyttyä unenomaisista ja humalantäyteisistä tarinoista.

josta syntyi
hedönist & friends

Kun alan anteeksipyytelemättömät nautiskelijat kerääntyvät yhteen, syntyy Suomen huikein yhteistyökonsepti. Hedönist & Friendsin tarkoituksena on juhlistaa oluen rakastajien yhteisöä ja niitä hulluja innovaatioita, joita jokaiselta löytyy takataskustaan.

Hedönist lyöttäytyy yhteen alan vaikuttajien kanssa tehdäkseen olutharrastajien ja pienpanimokulttuurin arvostajien salaisista unelmista totta. Ja ensimmäisenä projektina on Homemade Dynamite.

ja kirsikkana
kakussa - sam

Hedönistin kärjessä oluita ihannoi, rakastaa ja juhlistaa Chief Hedönist Sam Toropainen. Ei, Sam ei ole panimomestari, eikä panimoyrittäjä, eikä väitä olevansa alan suurin taikuri – Sam on meidän kaikkien tavallisten pulliaisten edustaja, se aito oluenkuluttaja, ja juuri siksi paras ääni tälle yhteisölle. Sam etsii niitä kaikkein parhaita juomia ja innovatiivisia helmiä, ilman paineita trendeistä tai myynneistä – vain maku ja ihminen edellä.