SÄÄNNÖT

Säännöt ovat simppelit, mutta tärkeät. Otathan siis hyvän lukuasennon, ja perehdyt sääntöihin ennen osallistumislomakkeen täyttämistä.

HEDÖNIST & FRIENDS HOMEMADE DYNAMITE KILPAILUN SÄÄNNÖT 2018

1. Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Hedönist.

2. Kilpailusarjat

Kilpailun järjestäjä määrittää jokaiselle kuukaudelle teeman ja ohjeistuksen.

3. Osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua www.homemadedynamite.fi-verkkosivuilla olevia ohjeita noudattamalla ja täyttämällä kilpailulomakkeen. Kukin kotioluen valmistaja voi osallistua kilpailuun enintään yhdellä oluella per kilpailukuukausi. 

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kilpailuun osallistuvia oluita ei saa olla valmistettu kaupalliseen tarkoitukseen käytettävillä laitteilla vaan ne tulee olla valmistettu kotiolutlaitteilla.

4. Kilpailuoluet

Kilpailuun osallistuvaa olutta tai samanlaisella reseptillä valmistettua olutta ei ole saanut olla koskaan kaupallisessa myynnissä vähittäiskaupoissa, Alkossa tai anniskeluravintoloissa Suomessa tai ulkomailla. 

Kaikkien raaka-aineiden tulee olla Elintarvikeviraston sekä Suomen ja EU:n viranomaisten hyväksymiä ja elintarvikkeen valmistukseen soveltuvia laillisia tuotteita. 

5. Tuotteiden toimittaminen kilpailuun

Arvostelua varten kilpailijan tulee toimittaa vähintään neljä 0,50 litran pulloa tai kuusi 0,33 litran pulloa per osallistuva tuote. Näytepullot tulee toimittaa perille suljetussa pakkauksessa (mieluummin pahvilaatikossa, ei muovipussissa). Välttäkää näytteiden toimittamista lounasaikaan, jos mahdollista.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: 044-2749360

Pullon kylkeen on merkittävä tarralapulla tai teipillä tuotteen nimi ja oluttyyppi. Oluen lyhyt luonnehdinta, yleiset speksit (ABV, EBU, KV) sekä ainesosaluettelo ilmoitetaan nettilomakkeeseen kilpailuun ilmoittautuessa. 

Kilpailevat oluet tulee toimittaa järjestäjälle Panimoravintola Bruuveriin jokaista kilpailukuukautta edeltävällä viikolla (ma-la) klo 14–18.
(esim. marraskuun oluet tulee olla lokakuun viimeisellä viikolla / joulukuun oluet tulee olla marraskuun viimeisellä viikolla Bruuverissa)
Ylävalikosta kohdasta KALENTERI löytyy tarkemmat päivämäärät.

Tuotteet voi myös lähettää perille toimitettuna jokaista kilpailukuukautta edeltävällä viikolla osoitteeseen:

Hedönist & Friends / ”kilpailukuukausi” (<-merkitse tähän esim marraskuu 2018)

Panimoravintola Bruuveri

Fredrikinkatu 63 AB

00100 Helsinki

Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista resepteistä tai niiden kuvauksista, rikkoutuneista pakkauksista tai postin tai muun kuljetusyhtiön aiheuttamista viivästymisistä. 

6. Kilpailun kulku

TUOTTEIDEN TUOMAROINTI JA PALAUTE

Oluenvalmistuksen ammattilaisista ja harrastajista koostuva tuomaristo arvioi ja pisteyttää tuotteet ennalta määrätyillä kriteereillä. Jokainen kilpailuun osallistuva saa palautteen oluestaan sekä tiedon sijoittumisestaan kilpailussa. Tuomaristo käsittelee tuotteet oluiden nimillä, ilman lähettäjän nimeä.  

KUUKAUDEN KIPINÖIVIN

Oluenvalmistuksen ammattilaisista ja harrastajista koostuva tuomaristo valitsee kisaan lähetettyjen oluiden perusteella kuukauden parhaan oluen, jotka etenee kilpailemaan Homemade Dynamite -tittelistä. 

HOMEMADE DYNAMITE

Olutalan ammattilaisista ja harrastajista koostuva tuomaristo valitsee Homemade Dynamite -voittajan kyseisen kauden kuukauden voittajista. 

7. Palkinnot

Kuukausivoittaja palkitaan diplomilla sekä yhteistyökumppaneiden palkinnoilla: kotioluttarvikeliike Lappon tuotelahjalla (arvo 200 euroa), sekä Panimoravintola Bruuverin 50 euron arvoisella lahjakortilla. 

Homemade Dynamite -voittaja pääsee valmistamaan käsityöoluen yhteistyössä panimomestari Tuomas Markkulan kanssa Malmgårdin Panimossa, mikäli reseptin puolesta on mahdollista, olut valmistetaan suomalaisen mallastamon Viking Maltin maltaista. 

Kilpailun virallisina yhteistyökumppaneina ovat Saimaa Brewing Company, Panimoravintola Bruuveri, Viking Malt ja Lappo.

8. Kilpailuun osallistuvien oluiden säilytys

Oluet säilytetään lämpimässä. Kuukauden parhaaksi valitun oluen näytepullot säilytetään kylmässä Homemade Dynamite voittajan tuomarointia varten. Loput kilpailuun osallistuneet tuotteet hävitetään.

Kilpailuun osallistuvat oluet maistetaan seuraavan kuukauden ensimmäisen viikon aikana. Näin näytteiden säilytysaika Panimoravintola Bruuverissa on enintään kaksi viikkoa. Runkosarjan voittajaoluet tuomaroidaan kolmen kuukauden kestävän runkosarjan jälkeen.

9. Henkilösuoja

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä ilman henkilön suostumusta suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

10. Mahdolliset muutokset

Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeudet mahdollisiin peruutuksiin sekä muutoksiin säännöissä, kilpailuaikatauluissa ja muissa järjestelyissä.

11. Yhteystiedot

Hedönist
Meritullinkatu 11 D
00170 Helsinki
e-mail info@homemadedynamite.fi