homemade dynamite

Jokainen bisseharrastaja muistaa ensimmäisen panonsa. Mitä jos saavuttaisit saman euforian jokaisen reseptin kohdalla? Ja saisit vielä bissesi jakeluun valtakunnallisesti ympäri Suomen?

Juhlistaakseen olutta ja sen moninaisia rakastajia, Hedönist & Friends tuo olutyhteisöön turnajaismallisen kilpailun. Tässä kisassa rakennetaan siltoja oluenpanemisen moninaisten koulukuntien välille, ja saatetaan uuden ja vanhan sukupolven maltaiset maailmat yhteen – ihan vastakkainasettelua. 

Tervetuloa villit ja vapaat, nuoret ja vanhat, uskaliaat ja kaavoihin kangistuneet – edustitpa mitä joukkuetta tahansa, bissesi voi olla seuraava Homemade Dynamite. Boom!

miten osallistun?
ja miksi?

Askeleet ovat helpot – ilmoittaudu mukaan osallistumislomakkeella, seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, ja laita sitten bissesi pikaisesti porisemaan! Lähetä valmiit näytteet Panimoravintola Bruuveriin, ja odottele vaahtopäisen tuomariston mielipidettä. 

Ja jottei aika käy odotellessa pitkäksi, niin suosittelemme sillä välin huolellista fiilistelyä ja vinkkien vaihtoa muiden bisserakastajien kanssa somekanavissamme.

…ja mainitsimmeko jo palkinnoista?

Kuukausivoittajat saavat puhdasta mainetta ja mammonaa. Kuukausittain yhdelle panijalle lähtee 50 euron lahjakortti Panimoravintola Bruuveriin, sekä Lappon tarjoama paineen kestävän Frementasaurus-käymisastian painekansineen päivineen (yhteisarvoltaan n. 200 euroa). Paketin kruunaa kunniakirja, jonkalaista ei ihan jokaiselta kotipanijalta löydy.

Pääpalkintona turnauksen voittaja – Homemade Dynamite – valmistetaan valtakunnalliseen jakeluun ympäri Suomen. Voittajaolut valmistetaan Tuomas Markkulan mentoroimana Malmgårdin Panimolla, ja bisse saatetaan tarjolle kaikkein kovimpien toimijoiden hanoihin ja hyllyihin. Kuvittelehan kotioluesi jakeluun ympäri Suomen, kaikkien janoisten sankareiden huulille – prost!

Joulukuun kipinöivin: Vuoden sinetöivä sihijuoma

Joulukuussa etsitään valoa pimeydestä juhlavan oluen voimin. Minkälaisista aineksista rakentuu juhlaan kuin juhlaan sopiva kruununjalokivi? Juoma, joka sujahtaa erityishetkiin kuin hanska käteen? Hakusessa on koko vuoden mitalla makua ja näköä kantava olut, jonka kuplat kimmaltelevat kilpaa talvihangen kanssa.

TAMMIKUUN TYMÄKÖIN: TIPALLINEN TAMMIKUU (VÄH. 6,0 %)

Hanat auki! Uuden vuoden kunniaksi etsimme Tipallista tammikuuta – alkoholipitoisuudeltaan vähintään 6,0 prosenttista tuhtia bisseä, joka polkaisee vuoden käyntiin. Kiehauta siis vuoden pimeimpään ja kylmimpään ajankohtaan jämäkkä olut, joka lämmittää.